Trekkertrek 2020

Nieuws omtrent coronavirus (COVID-19)

Beste bezoekers en deelnemers van het evenement,

 

Momenteel is Nederland in de ban van het coronavirus (ook wel genaamd COVID-19). Tot op heden gaan evenementen in Nederland niet door voor een periode t/m 1 juni 2020. Dit kan mogelijk nog verlengd worden, afhankelijk van de situatie zoals deze zich ontwikkelt in het land. 

 

Stop de verspreiding van het coronavirus

Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, of voor een frisse neus. Doe dat niet met meer dan 3 personen. Werk thuis als het kan. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes). Ook op straat, in de supermarkt en in het park. Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep.

 

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Op de website van de Rijksoverheid vindt u actuele informatie over hoe we dat, samen met andere organisaties, doen. Ga hiervoor naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Voorbereidingen Trekkertrek Best editie 2020

Vooralsnog gaan wij verder met de voorbereidingen voor aanstaande editie in september. Wij hopen dat tegen die tijd Nederland weer vrij is van het virus. Wij wensen iedereen voor nu een goede gezondheid toe en let in deze moeilijke tijd vooral op de medemens.

 

Tot ziens!

 

Organisatie Trekkertrek Best

Aftermovie Trekkertrek Best 2019

Zie hieronder de aftermovie Trekkertrek Best, editie 2019, mede mogelijk door DJ Difection!

Nu ook op Facebook!

De laatste nieuwtjes over Trekkertrek Best als eerste lezen? Like ons op Facebook via onderstaande link.

 

Facebook Trekkertrek Best